ร้านยาธนากรเภสัชอาหารเสริมชั้นนำวีต้าหมิง
Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ราคา4xx พิเศษสุดๆขายส่ง รีวิวผู้ใช้
SOLD OUT
Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาส่ง4xx
เหลือ 99 ชิ้น
ซื้อเลย
หยิบลงตะกร้า
 • หมวดหมู่ : Double Stemcell1แถม1ดับเบิลสเตมเซลล์พิเศษ5xx รีวิว
 • รหัสสินค้า : 000128

รายละเอียดสินค้า Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ราคา4xx พิเศษสุดๆขายส่ง รีวิวผู้ใช้

Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์


Double Stemcell
งาน วิจัยที่สามารถยืนยันได้ว่า ดีต่อการชลอวัยมากที่สุด ด้วยแร่ธาตุเข้มข้นครบถ้วนตามที่ร่างกายต้องการ ด้วยผลงานวิจัยและรางวัลระดับโลกที่การันตีว่า "ดีที่สุด" สารออกฤทธิ์ใหม่จาก Apple ได้รับการพิสูจน์ว่าเป็นเซลล์ส่วนสำคัญที่สุดของผิว จน ทำให้งานวิจัยนี้ได้รับรางวัลชนะเลิศ INNOVATION PRIZE ในหมวด BEST ACTIVE INGREDIENT (นวัตกรรมแห่งเครื่องสำอางค์ยุโรป) เมื่อปี 2008 จากสถาบัน EUROPEAN COSMATIC
 
ราคาพิเศษสุดๆ

ดับเบิลสเต็มเซลล์ 1 กล่อง 700 บาท+แถมฟรีสบู่คอลลาเจน1ก้อน
ดับเบิลสเต็มเซลล์ 2 กล่อง กล่องละ 600 บาท+ฟรีสบู่คอลลาเจน2ก้อน
ดับเบิลสเต็มเซลล์ 6 กล่อง กล่องละ 550 บาท
ดับเบิลสเต็มเซลล์ 12 กล่อง กล่องละ 500 บาท
 
จัดส่งฟรี ทั่วประเทศ 
 
โทร.089-487-4773 ติดต่อหมิงคร้า มีราคาส่งพิเศษสุดๆจ้า
รับประกันสินค้าเป็นของแท้ 100 % คร้า 

PhytoCellTec™ Malus Domestica (Apple Stem Cell Extract) เป็น stemcell ของแอปเปิ้ล สายพันธุ์ Switzerland (Uttwiler Spatlauber) และ PhytoCellTec™ Solar Vitis PhytoCellTec™ เป็นสเต็มเซลล์ขององุ่น นอกจากนี้ยังมี บลูเบอรี่ (Blue Berry) อาไซอิ เบอรี่(Acai Berry) ซึ่งทั้งหมดถูกบรรจุรวมอยู่ใน Double stemcell เพื่อให้สามารถซึมสู่เซลล์ ช่วยบำรุงผิวจากภายใน บำรุงให้เซลล์ของร่างกายมีอายุยืนยาวขึ้น ซึ่งเป็นผลทำให้ชะลอเวลาอายุของผิวได้ ให้ผิวพรรณดูอ่อนเยาว์ และมีสุขภาพที่ดี

เทคโนโลยีการผลิต Double Stem Cell ของ PhytoScience


PhytoCellTecTM Solar Vitis เป็นการสกัดเซลล์ต้นกำเนิดจากแอปเปิ้ลของสวิตเซอร์แลนด์พันธุ์ Uttwiler spattauber ซึ่งแอปเปิ้ลสายพันธุ์นี้พบมากในประเทศสวิตเซอร์แลนด์ ซึ่งมีคุณสมบัติพิเศษอย่างหนึ่งคือ มีความสามารถในการคงสถาพตัวเองได้นานกว่าผลไม้ชนิดอื่น แต่มีข้อเสียคือ แอปเปิ้ลสายพันธุ์นี้มีรสเปรี่ยวจัด จึงไม่สามารถรับประทานสดได้ ต่อมาทีมนักวิทยาศาสตร์ Mibelle Biochemistry ของสวิตเซอร์แลนด์ ได้ทำการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อด้วยนวัตกรรมใหม่ที่ชื่อว่า PhytoCellTecTM ทำให้ได้ Stem Cell สกัดจากแอเปิ้ลชนิดนี้ นำมาใช้ในผลิตภัณฑ์ Double Stem Cell นี้นั่นเอง


PhytoCellTecTM Solar Vitis เป็นการสกัด Stem Cell จากองุ่นพันธุ์ Gamay ในผรั่งเศส ซึ่งมีการค้นพบว่าองุ่นสายพันธุ์นี้มีสารต้านอนุมูลอิสระที่คุณภาพและประสิทธิภาพที่สูง และยังไม่เข้าไปทำลายสารอนุมูลอิสระที่มีหน้าที่ป้องกันรังสี UV ซึ่งจะช่วยชะลอความเสื่อมของเซลล์ ลดรอยหี่ยวย่นและฟื้นฟูผิวชั้นนอกสุดอย่างต่อเนื่อง ทำให้ผิวพรรณของเราดูสดใส เปลั่งปลั่งตลอดเวลานั่นเอง

 

 

เทคโนโลยี ใหม่ สเต็มเซลล์แบบผง บรรจุในซอง (DOUBLE Stemcell) จากยุโรปที่ใช้แบบรับประทาน โดยส่งผ่านไปส่วนควบคุมประสาทส่วนต่างๆ ของร่างกาย แล้วที่สำคัญเป็นผลิตภัณท์ที่ชนะการประกวดผลิตภัณท์ดีเด่นในยุโรปปี 2008 สกัดจากธรรมชาติ 100% ของแอปเปิ๊ล บลูเบอร์รี่ อชิเบอร์รี่ และผลแกรป สารสกัดที่ดีที่สุดจาก PhyToCellTec กับการได้รับรางวัลการันตี ผลิตภัณฑ์ที่ดีที่สุดของนวัตกรรม "ต้านความชรา"  กับการต้านความเสื่อมได้ถึงระดับเซลล์ และ DNA เหล่าบรรดาคนดังมากมายทั่วโลก ที่ใช้ผลิตภัณฑ์นี้

สารออก ฤทธิ์ PhyToCellTec Malus Domestica ขณะนี้สามารถใช้ได้ทั่วโลก เป็นวัตถุดิบชิ้นแรกบนพื้นฐานเซลล์ต้นกำเนิดพืช หลังจากการเปิดตัว ได้รับความสนใจไปทั่วโลก Double stemcell ได้คัดสรรผลิตภัณฑ์ที่มีงานวิจัยที่สามารถยืนยันได้ว่า ดีต่อการชลอวัยมากที่สุด ด้วยแร่ธาตุเข้มข้นครบถ้วนตามที่ร่างกายต้องการ ด้วยผลงานวิจัยและรางวัลระดับโลกที่การันตีว่า "ดีที่สุด" สารออกฤทธิ์ใหม่จาก Apple ได้รับการพิสูจน์ว่าเป็นเซลล์ส่วนสำคัญที่สุดของผิว จน ทำให้งานวิจัยนี้ได้รับรางวัลชนะเลิศ INNOVATION PRIZE ในหมวด BEST ACTIVE INGREDIENT (นวัตกรรมแห่งเครื่องสำอางค์ยุโรป) เมื่อปี 2008 จากสถาบัน EUROPEAN COSMATIC

Double Stem Cell (ดับเบิ้ล สเต็มเซลล) เป็นผลิตภัณฑ์เซลล์ต้นกำเนิด หรือที่เราอาจจะเคยได้ยินกันบ่อยๆ ว่า Stem Cell ที่ผลิตโดยใช้สุดยอดเทคโนโลยี Swiss-PhytoCellTecTM Malus Domestica (เทคโนโลยีการสกัด Stem Cell จากแอปเปิ้ล) และ PhytoCellTecTMSolar Vitis (เทคโนโลนีการสกัดเซลลต้นกำเนิดจากองุ่น) อีกทั้งผลิตภัณฑ์ Double Stem Cell จาก PhytoScience ยัง มีการเพิ่ม บลูเบอร์รี่และ Acai Berry เข้าไปเพื่อช่วยกำจัดสารอนุมูลอิสระ ซึ่งจะช่วยฟ้นฟูและบำรุงเซลล์ทั่วร่างกายให้มีความแข็งแรง อีกทั้ง Double Stem Cellยังจะช่วยเพิ่มพลังงานระหว่างวันให้ทั้งคุณผู้ชายและคุณผู้หญิงอีกด้วย

 Stem Cell หรือเซลล์ต้นกำเนิดคืออะไร


Stem Cell นั้น จัดเป็นเซลล์ที่มีชีวิตชนิดหนึ่งพบในอวัยวะเกือบจะทุกส่วนของร่างกาย ซึ่งเจ้าเซลล์ต้นกำเนิดนี้สามารถที่จะแบ่งตัวมันเองเพื่อไปทำหน้าที่อย่างใด อย่างหนึ่งได้ และยังสามารถเพิ่มจำนวนได้ด้วยตัวของมันเองอีกด้วย และเมื่อ Stem Cell เปลี่ยนแปลงตัวมันเองไปทำหน้าที่อย่างใดอย่างหนึ่งแล้ว มันจะไม่ย้อนกลับมาเป็น Stem Cell อีก โดยเซลล์ต้นกำเนิดสามารถพัฒนาตัวมันเองไปเป็นเซลล์ร่างกายได้เกือบทุกชนิด ไม่ว่าจะเป็น เซลล์ผิวหนัง เซลล์กล้ามเนื้อ เซลล์ประสาท เซลล์สมอง เซลล์เม็ดเลือด ฯลฯ ดังนั้นแล้วเมื่อเรารับประทาน Double Stem Cellเข้า ไป ก็จะทำให้เซลล์ต้นกำเนิดในร่างกายของเราเพิ่มมากขึ้น นั่นก็จะส่งผลต่อการทำงานของเซลลกล้ามเนื้อต่างๆ ในร่างกาย ให้ทำงานได้ดีขึ้นตามไปด้วย

ส่วนผสมอื่นในผลิตภัณฑ์ Double Stem Cell จาก PhytoScience

Acai Berry (อะไซอิเบอรร์รี่) เป็นผลไม้ที่อุดมด้วยสารต้านอนุมูลอิสระ อุดมไปด้วยวิตามินบี ดีและซีในปริมาณที่สูงมาก อีกทั้งยังมีแคลเซียมและฟอสฟอรัส โดยเฉพาะกรดไขมันชนิด โอเมก้า 6 และโอเมก้า 9 อยู่ในปริมาณที่สูงมากด้วยเช่นกัน มีปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระมากกว่า Ginko ถึง 5 เท่า และมากกว่าไวน์แดงถึง 33 เท่า จนได้รับสมญานามว่า อาหารจากธรรมชาติที่ดีที่สุดในโลก มีสรรพคุณช่วยทำให้เลือดไหลเวียนดีขึ้น ควบคุมระดับคลอเรสเตอรอล ดูแลสุขภาพของหัวใจ และยังช่วยชะลอความชราอีกด้วย


Blueberry เป็นผลไม้ที่คนพื้นเมืองนิยมบริโภคเป็นอาหารและยา ในผลบลูเบอร์รี่จะมีใยอาหาร แมงกานีส วิตามินซีและอี ในปริมาณที่สูงมาก สรรพคุณจะช่วยในเรื่องการดูแลสุขภาพหัวใจ ป้องกันมะเร็ง บำรุงสายตาให้ดีขึ้น ช่วยให้เลือดไปเลี้ยงแขนและขาได้ด้ีขึ้น อีกทั้งยังช่วยชะลอความชราได้ดีอีกด้วย

What is live cell therapy?

Live cell therapy helps to repair and regenerate human body cell, and therefore enhances immunity. Cell degeneration causes ageing in human, therefore by delivering energy from live cells to ageing cells, it keeps human body young and healthy.

What is Double Stemcell?

PHYTOCELL™ Double Stemcell contains different types of plant cell combinations by Swiss phyto stem cell technologies - PhytoCellTec™ MalusDomestica (apple stem cell) and PhytoCellTec™ Solar Vitis (grape stem cell), and is further enriched with nutrient-rich Acai berry and blueberry. It nourishes your skin from the inner level to give you a significant and effective result. DOUBLE stemcell also rejuvenates and activates body cells to raise energy and improve vitality. It is a safe, natural and convenient product for both women and men.

The Advantages of PhytoCellTec™ Technology

This innovative technology developed by Mibelle Biochemistry includes the following advantages:

 • Able to cultivate rare and endangered plant stem cells while honouring the Mother Nature
 • The supply of ingredients are not affected by the seasons and market demand
 • Ingredients are free of pollutions and chemicals
 • A constant concentration of metabolite substances in stem cell

วิธีใช้ อม ใต้ลิ้น ละลายทันที ซึมเข้าระบบและเข้าไปฟื้นฟูเซลล์ส่วนต่างๆ ของร่างกาย ทาน เช้า 1 ซอง ก่อนนอน 1 ซอง ทานติดต่อกัน 7 วัน ก็เริ่มเห็นผลแล้ว หน้าตาจะหนุ่มขึ้น ผิวหนังที่หย่อนยานจะตึงชึ้น ตีนกา รอยย่นบนใบหน้าจะ ค่อยหายไป ดูอ่อนวัยขึ้น
Double Stemcell 
PhytoCell Tec 
— *** แตกต่าง *** —
เพราะ...นี่เป็นผลิตภัณฑ์ที่ได้จาก Stem cell ของพืชทั้งหมดและที่สำคัญ...
เป็น 
StemCell ที่กินได้ ได้มาจาก Stem Cell ของผลไม้ 100%!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

For Phyto Science Business partner, below are a list of questions that are commonly asked by our prospect or valued customer. If you still have questions that you need answered, please feel free to contact us.

WHAT IS PHYTO SCIENCE DOUBLE STEMCELL™?

PHYTO SCIENCE DOUBLE stemcell  is plants stem cells combination by using Swiss Plant Stem Cell Technology – PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell) and PhytoCellTec Solar Vitis(Grape Stem Cell)enriched with acai berry and blue berry to nourish your skin from within,provide you with a significant result.

Advantages of PhytoCellTec™ Technology

This innovative technology developed by Mibelle Biochemistry offers the following advantages:

 • Possibility to cultivate cells of rare and endangered plants while respecting the environment.
 • Availability of plant material independent of the season and market’s demand
 • Plant material completely free of environmental pollutants and pesticides
 • Constant concentrations of metabolites in the stem cells
PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)

A rare Swiss apple is being hailed in the cosmetic and fashion world as an exciting anti-ageing breakthrough – even Michelle Obama is rumoured to be a fan. Stem cells from the Uttwiler Spätlauber apple are said to protect skin cell regeneration and so delay the onset of wrinkles. The discovery was made by a Swiss company.
The November edition of the United States Vogue magazine went as far as to call the variety "the super-apple", and asked if the tree could be "the new fountain of youth".
The Uttwiler Spätlauber, which was first recorded in the 18th century, comes from canton Thurgau, in northern Switzerland.
It is well known for its excellent storability; it can stay fresh looking for up to four months after being harvested, long after other varieties have become wrinkled.

PhytoCellTec™ Solar Vitis PhytoCellTec™

Solar Vitis is based on stem cells from the GamayTeinturierFréaux grape – a grape from Burgundy, which is characterised by an extremely high content of polyphenols for UV protection.

Extensive studies have shown that PhytoCellTec™ Solar Vitis reliably protects epidermal stem cells from UV stress and thus from skin aging caused by light. PhytoCellTec™ Solar Vitis increases the vitality and efficiency of all essential skin cells and improves the skin's resistance.

The use of plant stem cells protects the most important skin cells, namely its stem cells, thus delaying skin aging. PhytoCellTec™ Solar Vitis protects the skin from chronological and light-induced aging, extending skin cells' vitality and keeping the skin's appearance young and beautiful longer.

Acai Berry

Touted as the “ Beauty Berry” from the Amazon, Acai is packed with so many compounds that make the body feel and look amazing from the inside out. It is bursting with anthocyanins and flavonoids, and provides more antioxidants than most berries. It has 5 times the antioxidants of gingko and 33 times the antioxidants of red wine. But it’s not just about antioxidants – this tiny berry is also loaded with omega fatty acids, amino acids, naturally occurring minerals as well as Vitamin A, B1 and E.
From a health standpoint, the advantages of the Acai are astounding:

 • Weight loss – Acai can boost your metabolism and flush away kilos of waste and toxins.
 • Boundless energy – Acai also helps you rest better so that you wake up feeling more     refreshed in the morning.
 • Improves circulation, concentration & memory – Acai improves blood flow to your brain so that it’s able to operate more efficiently, with enchance memory and mental clarity. With improved circulation, you feel better and live longer.
 • Lowers cholesterol, strengthens heart.
 • Healthier and more radiant skin – the unique compounds and antioxidants in Acai makes your skin look and feel younger.
Blueberry

Blueberry is a wonderful fruit full of vitamins, minerals and antioxidants. Its health benefits are amazingly beneficial in reducing fats, chomping down on free radicals, combating negative metabolic issues, promoting improved insulin levels, supporting ocular health and warding off diseases and cancers.

Blueberries are high in Vitamin C, which promotes a healthy immune system. Blueberries also contain Vitamin A, Iron, Calcium, Manganese, Vitamin K, Vitamin E, Zinc, Phosphorus and Selenium. Manganese helps convert carbs, proteins and fats into energy. Plus, the wonderful blend of nutrients in blueberries will keep your vision and retina healthy too! Blueberries contain high levels of antioxidants and fiber. This dynamic duo promotes our ability to dissolve our bad cholesterol. Plus, blueberries battle against metabolic issues which can in-turn promote heart disease.

Blueberries contain flavonoids. Flavonoids have been shown to improve memory and cognitive functions such as; the ability to reason, make decisions, and maintain general comprehension and retention. In addition, the regular consumption of flavonoids may help slow down the mental decline in the aging.

The flavonoids in blueberries have been shown to provide protection against disorders such as Alzheimer’s and Parkinson’s. Plus, flavonoids have also been found to assist in slowing down the decline of mental cognition in the aging.

Product Features
 • Double Stem Cell--PhytoCellTec MalusDomestica(Apple Stem Cell) and PhytoCellTech Solar Vitis(Grape Stem Cell)
 • Unique formula—Guarantee maximum effect
 • Imported from Switzerland-- PhytoCellTec MalusDomestica(Apple Stem Cell) and PhytoCellTech Solar Vitis(Grape Stem Cell)
 • High active compounds—Advanced technology from PhytoCellTec
 • 2008 Europe Innovation Prize

Benefits of product:

 • Delay aging process
 • Refine skin texture and improve complexion
 • Enhance physical stamina and energy level
 • Repair and regeneration of cells
 • Regulate PH level in our body
 • Anti-oxidant
 • Improve body immunity system

About Mibelle Biochemistry, Switzerland

Who is Mibelle Biochemistry?

Mibelle Biochemistry, a Swiss biochemistry group, which has extracted plant stem cells from an endangered Swiss apple variety ( Uttwiler Spätlauber Apple) and has incorporated them into cosmetic products to ensure the longevity of skin cells

What does PhytoCellTec™ mean?

Plant cell technology

What is PhytoCellTec>™ Technology?

Mibelle Biochemistry's motto – “inspired by nature – realized by science” – is the guiding principle behind its new approach to combining nature and science through a technique to extract raw materials from plants.

Who first discovered that plant stem cells could be used to revitalize skin stem cells?

Mibelle Biochemistry scientists, led by Dr  Fred Zülli

Where do the stem cells in PhytoCellTec™ Malus Domestica come from?

The active ingredient was first extracted from only 2 to 3 Uttwiler Spätlauber apples. All the plant stem cells for PhytoCellTec™ Malus Domestica continue to be cultivated from these original cells.

How do stem cells work?

Stem cells are special, very valuable cells that are present in small numbers in almost every tissue, including the skin. Only stem cells can divide over the course of a person’s life and create new skin cells, continuously renewing the epidermis. As we age, the vitality and number of skin stem cells decreases, the epidermis takes longer to renew itself and wrinkles form.

What is the difference between embryonic and adult stem cells?

Embryonic stem cells are pluripotent cells derived from the inner cell mass of an early-stage embryo. They have the potential to develop into any type of cell in the body. Adult stem cells are responsible for supplying the necessary replacement cells in adults. They have been identified in over 20 organs and tissues. Unlike embryonic stem cells, adult stem cells can only generate cells of the organ in which they are found. They are therefore referred to as multipotent.

What makes PhytoCellTec™ active ingredients so innovative?

They have made it possible to promote the vitality of skin stem cells for the first time. Extracts obtained from plant stem cells using state-of-the-art technology have specific stem cell factors, which help skin stem cells retain their properties. PhytoCellTec™ active ingredients have been shown to have a positive effect on cultures of epidermal stem cells.

What makes active ingredients from plant stem cells better than traditional plant extracts?

PhytoCellTec™ active ingredients are extracted from pure plant stem cell cultures. Stem cells (plant and human) have specific epigenetic factors and only these components give cells the ability to act as stem cells. In traditional plant extracts these factors are present only to a very limited extent.

Plant versus animal cells?

In PhytoCellTec™ active ingredients the entire stem cell is used. Using plant stem cells poses no safety or other concerns for humans. The plant stem cells are cultivated in sterile conditions so no diseases can be transmitted and no genetically modified material is used. It is animal stem cells, rather, that pose a risk of transmitting diseases.

Have PhytoCellTec™ active ingredients been tested on animals?

Mibelle Biochemistry has never tested PhytoCellTec™ active ingredients on animals either during development or for proof of activity. The active ingredients were tested only on cell cultures and, in the form of finished products, on test subjects. These highly specific tests were conducted in cooperation with renowned dermatological test institutes.

How was the effect of the stem cells tested and what tests were conducted?

The effect of PhytoCellTec™ active ingredients was tested on cultures of human epidermal stem cells. The tests showed that the active ingredients can maintain the stem cells’ colony-forming efficiency longer even if the cells were stressed through exposure to UV light. Tests on the 3D epidermis model showed that even aged skin stem cells can form a complete epidermis when PhytoCellTec™ Malus Domestica is applied. In other words, aged stem cells treated with PhytoCellTec™ Malus Domestica display similar activity to young stem cells. These positive effects were also confirmed in tests on test subjects. (see tests under the active ingredient PhytoCellTec™ Malus Domestica)

What are the visible effects on the skin following application?

See the test results following application on the skin; active ingredients PhytoCellTec™ Malus Domestica and PhytoCellTec™ Alp Rose.

Is there an ideal age? Beginning at what age can the products be used?

As PhytoCellTec™ active ingredients have a very good, protective effect that prevents aging of the skin, they are recommended for younger and mature skin.

Is production of PhytoCellTec™ active ingredients sustainable?

Often, rare and nearly-extinct plants that are classified as endangered species and thus protected contain especially valuable ingredients but may not be used in cosmetics. Thanks to the innovative PhytoCellTec™ technology, it is now possible to use even these plants for cosmetics. Only a very small amount of plant material is needed to produce sufficient, high-quality active ingredients, thus PhytoCellTec™ is a very sustainable technology.

Why are plant stem cells the latest trend in cosmetics research?

Cosmetics research is always looking for new active ingredients as the skin’s vitality and its ability to regenerate are key factors for a smooth, firm and youthful appearance. And plant stem cells have enormous potential to preserve the vitality and youthfulness of human skin as long as possible (examples: Uttwiler Spätlauber apple and the Burgundy grape Gamay Teinturier Fréaux).

To what extent can the new PhytoCellTec™ active ingredients be called natural?

All of our PhytoCellTec™ active ingredients are based on plant stem cells and are 100% natural. Moreover, the raw material production process is very sustainable and preserves resources. We only need a small sample of a plant, such as a few berries, to extract plant stem cells. The entire production is then based on these stem cells. These active ingredients are compatible with our customers’ concerns about the environment, which also makes them attractive to companies that value natural raw materials.

What celebrities use the Mibelle active ingredient from apple stem cells?

Michelle Obama, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez and Helen Mirren use products with our PhytoCellTec™ active ingredients.


DOUBLE STEMCELL™

Can I purchase Double Stemcell™ at a pharmacy in my area?

Our products may be purchased by on line on our website (www.iphytoscience.com) or only go thru our members network around Malaysia.

Can Double Stemcell™ be used on Children?

Yes, can be used on children, under adult supervision This product is safe and Non-Toxic.

Is it safe to consume Double Stemcell™?

Double Stemcell™ has registered with Health Ministry Malaysia(KKM) and it has went through Standards and Industrial Research Institute of Malaysia (SIRIM) and SGS Singapore General Laboratory Testing Standard. This product is confirmed safe and 100% plant base.

Can Double Stemcell™ healing any of chronic illness as what the consumer had claim in their testimonial?

According to the professional advice from a group of doctors, Double Stemcell™ is actually when we consume and pour under the tongue, stem cell will go thru our nerves travel to the brain and provide a signal where they need to repair and regeneration the cells surround the wound and the illness part, regulate pH level inside the  body, when after the body immunity system improved slowly the illness will get healing.

The product is effective but  a lot of consumers wish to take consistently and FOC?

For those consumers keen to consume Double Stemcell™, they can actually sign up as member to enjoy member price and with the marketing proposal provided, they can even earn for  free redeem and get some extra income.

What dosage should I take to obtain the best results?

While as each person may be different of  their own absorption ability so results may be accordingly, through our trials with our customers , we have developed the products that can be taken both on a daily basis 2 sachets day and night or the high strength that should be cycled over shorter periods when a stronger effect is required. Double stemcell™ should always  be taken before breakfast and before bed at night.

Does Double stemcell™ have any side effects?

Our products, taken at their recommended dosage are very well tolerated. However, one may experience a slight sense of increased metabolic body heat (thermogenesis) after taking Double stemcell™ and it is recommended to increase water intake. In my experience each individual reacts slightly differently, so the product dosage that works for you may be different for another. High dosages may give more dramatic effects within a shorter time frame of about 1-2 days, while lower dosages may take 1 week or more to notice the effect.

Can Double stemcell™ be taken by aged and diseased people?

Yes, we have observed that it is quite common that aged and diseased people in Developed Countries prepare stemcell when they require energy in times of convalescence. Scientific research on aged and diseased consuming Double stemcell™ is now being conducted  and the results have been encouraging, such as enhanced antibody and energy. Double stemcell™ is also suitable in menopausal women as it helps maintain progesterone production from the ovaries and adrenal glands. The ability of Double stemcell™ to enhance stamina in both men and women is always within physiological normal limits and thus it is increasingly being seen as a safe and natural performance supplement for sportspeople. The latest information is that sports scientists have found Double stemcell™ a benefit in their athletes as the increase in stamina is within natural limits and therefore completely legal in competition.

Who need Double stemcell™?

People who are health conscious,weak and diseased, love their family,who wish to enjoy their life perfectly  and always busy with a lot of engagements, they are the group of people which need to consume Double stemcell persistently.

Can Double stemcell™ be taken by diabetes patient?

According to number of panel doctors who also playing apart as our member in network, Double stemcell™ is not a drug, it can’t replace the medicine gave by your doctor who you consult now. But we have number of diabetes consumers who after consumed Double stemcell their blood sugar level reducing, some even claimed drop to normal. They said this may cause of the possibility the antioxidants of the product.

Which is the best method of consume Double stemcell™ for more effectiveness?

Nevertheless Double stemcell ™can be mixed up with any drink or even pure water, but the best method is pour under our tongue, that is because below tongue there are a lot of nerves that can easily absorb due to the molecules is small.

Impressum
Editors and contents:
Mibelle AG 
Bolimattstrasse 1
5033 Buchs 
Schweiz &
Phyto Science Sdn Bhd (Malaysia)


Disclaimer

1. Content

The author reserves the right not to be responsible for the topicality, correctness, completeness or quality of the information provided. Liability claims regarding damage caused by the use of any information provided, including any kind of information which is incomplete or incorrect, will therefore be rejected. All offers are not-binding and without obligation. Parts of the pages or the complete publication including all offers and information might be extended, changed or partly or completely deleted by the author without separate announcement.

2. Referrals and links

The author is not responsible for any contents linked or referred to from his pages - unless he has full knowledge of illegal contents and would be able to prevent the visitors of his site from viewing those pages. If any damage occurs by the use of information presented there, only the author of the respective pages might be liable, not the one who has linked to these pages. Furthermore the author is not liable for any postings or messages published by users of discussion boards, guest books or mailing lists provided on his page.

3. Copyright

The author intended not to use any copyrighted material for the publication or, if not possible, to indicate the copyright of the respective object. The copyright for any material created by the author is reserved. Any duplication or use of objects such as images, diagrams, sounds or texts in other electronic or printed publications is not permitted without the author's agreement.

4. Privacy policy

If the opportunity for the input of personal or business data (email addresses, name, addresses) is given, the input of these data takes place voluntarily. The use and payment of all offered services are permitted - if and so far technically possible and reasonable - without specification of any personal data or under specification of anonymized data or an alias. The use of published postal addresses, telephone or fax numbers and email addresses for marketing purposes is prohibited, offenders sending unwanted spam messages will be punished.

5. Legal validity of this disclaimer

This disclaimer is to be regarded as part of the internet publication which you were referred from. If sections or individual terms of this statement are not legal or correct, the content or validity of the other parts remain uninfluenced by this fact.

 

Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาถูก Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาพิเศษ Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาถูก Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาพิเศษ Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาถูก Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ รีวิวผู้ใช้ สรรพคุณสเต็มเซลล์ ราคาพิเศษ

สินค้าที่เกี่ยวข้อง Double Stemcell ดับเบิลสเต็มเซลล์ราคา4xx พิเศษสุดๆขายส่ง รีวิวผู้ใช้